Verksamhet

The Church Of Good Will fortsätter att växa och utvecklas. Dess form kommer säkerligen skifta många gånger innan vi landar hur verksamheten skall se ut framöver. Vi vill att alla ska kunna ha sin egen tro utan att känna sig bunden av andras förväntningar eller åsikter. Våra sammankomster bygger på gemenskap och människokärlek, inte på fasta trossatser.
Vi håller idag flera olika typer av andakter, men på diskussionsplanet finns också tankegångar hur vi framtiden skall vidareutveckla samfundets verksamhet.
Vi tar gärna emot synpunkter och önskningar från er och ni kan i så fall delge oss dem på någon andakt eller maila dem till oss.
 
Ljusbärarandakt
Dessa andakter innehåller både inspirationstal, föredrag, musik, meditationer och dessutom så besöks vi av olika medium som förmedlar kontakten med nära och kära. Vi ser verkligen framemot att få utveckla dessa andakter i framtiden så att du som besökare också kan bli delaktig och utvecklas via dessa möten. Att vi hoppas på att kunna utveckla dem till något genuint och vackert som bygger gemenskap.
 
Healingandakt
Healingandakterna har under åren vuxit fram till något genuint. Genom vår gemenskap och våra samlade krafter så hoppas vi på att kunna bygga upp dessa sammankomster till något ännu större och kraftfullare i framtiden.
När det gäller dessa sammankomster kan man komma för sin egen skull, ta med en vän som är i behov av healing eller komma som representant för någon av era nära och kära som är i behov av healing.
 
Meditativandakt
Denna andaktsform innebär en blandning av inspirationstal, filosofi, andlig och personligutveckling, meditationer, m.m.
 
Filosofisk afton
Vi samtalar om allt mellan himmel och jord, utifrån vad ni vill ta upp och vart samtalet leder oss. Ett samtal där vi respekterar varandra och varandras olika trosuppfattningar, filosofier och åsikter.

Ungdomsgruppen
Temakvällar för ungdomar som är andligt intresserade. Vi samtalar, mediterar och har små workshops.
 
Sommarandakt
Sommarandakten dessa andakter innehåller både inspirationstal, föredrag, musik, meditationer och dessutom så besöks vi av olika medium som förmedlar kontakten med nära och kära. Vi ser verkligen framemot att få utveckla dessa andakter i framtiden så att du som besökare också kan bli delaktig och utvecklas via dessa möten. Att vi hoppas på att kunna utveckla dem till något genuint och vackert som bygger gemenskap.
 
Ljuständningsandakt
Ljuständningsandakten infaller alltid på Alla helgonsdag. Vi samlas tillsammans i en gemenskap och tänder ljus för nära och kära. Tillsammans minns vi och ärar dem som passerat över. Denna andakt innehåller själva ljuständningen, en meditativstund och sedan att andarna får komma tilltalas via ett eller flera medier.
 
Vårdagjämningsandakt
En andakt för att fira ljusets och vårens ankomst, då dag och natt är lika långa. Denna andakt är en intuitiv andakt med flower reading. Var och en tar med en blomma/blad till denna andakt, som läses av ett medium. I livets cykel vandrar vi nu mot sommarsolståndet.

Sommarsolståndsandakt
Detta är en meditativ andakt då vi hyllar ljuset och fruktbarheten. Sommarsolståndet är den dag som ljuset är som längst. I livets cykel vandrar vi nu mot Höstdagjämningen.

Höstdagjämningsandakt
En tacksamhetsandakt för det vi skördat under det gånga året, men även en chans att så nya möjligheter, så att vi kan skörda det vi önskar i framtiden. Andakten innehåller ett inspirationstal och en meditativ stund. I livets cykel vandrar vi nu mot Vintersolståndet.

Vintersolståndsandakt
Årets mörkaste dag, en dag för stillhet med hopp om ljusets återkomst. En meditativ andakt med inslag av inspirationstal som inleds med skapandet av en Ljusspiral. I livets cykel vandrar vi nu åter mot Vårdagjämningen.

Nationaldagsandakt
Vi samlas utomhus om möjligt och tillsammans skapar vi gemenskap av stolthet att tillhöra vår nation och att vi är världsmedborgare. Denna andakt är en Meditativandakt som avslutas med Nationalsången.
 
Nyårsandakt
Nyårsandakten har med åren blivit en fin tradition. Den har hittills alltid varit en intuitiv andakt. Vi reflekterar över det gånga året och det nya som komma skall. En blandning av kontemplation, intuitivseans och coachning.
 
Själavårdare
Är ni i behov av en själavårdare som förrättar andakter, namngivningar, välkomstceremonier, begravningar, minnesstunder, vigselceremonier, förnyande av löften, välsignelser, själavårdande samtal, existentiella samtal, m.m.