Den goda viljans armband

Pris:
300 kr
Art.nr:
P1838753
Typ:
Den Goda Viljan armband
Antal:
Finns i lager
Den goda viljans armband

The Church of Good Will har skapat två smycken i samarbete med Sunangel Creations, ett halsband och ett armband. Förutom att stenarna har olika frekvenser är de välsignade.  Varje smycke har en stark kraft och ett speciellt ändamål.

Smyckenas syfte är att hjälpa bäraren att inom sig skapa den goda viljans energi. På så sätt kan bäraren sprida vidare den frekvensen till personer de möter genom livet. Smyckena har också en skyddande effekt mot negativa energier. De ger harmoni och balans till bäraren – skapar känslomässig stabilitet. Smyckena ökar den kreativa kraften inom bäraren och har en stark inverkan på allt skapande

Detta är orsaken till att vi valt just dessa stenar - förutom att de är vackra och står i fin kontrast till varandra.

Howlite är en mycket lugnande sten som till och med kan hjälpa dig i farliga situationer. Den påverkar och eliminerar själviskhet. Den är en kreativitetssten som fyller dig med ny inspiration och nya idéer. Den har en kraftig energi som uppmuntrar bäraren att agera. Howlite står för styrka och oskuld. Stenen kommer lära dig att förstå gott och ont, ljus och mörker – något som finns inom dig själv. Den lär dig att hitta balansen och kommer att förstärka den starka sidan av dig så att du blir mer uppmärksam på vilka andra sidor du behöver framhäva. Den ger dig kännedom om vilka dina starka och svaga, positiva och negativa sidor är. Kännetecknande för Howlite är god ton – det är en sten som symboliserar vett och etikett.
Nyckelord: Kreativitet
Dess affirmation: Mitt liv är min skapelse.

Svart turmalin är en mycket användbar sten på grund av dess förmåga att avleda den elektromagnetiska energin i tv-apparater och datorer. Det är en sten med skydd mot negativ energi. Svart turmalin ger dig mod att stå på egna ben, framföra dina egna åsikter och sätta gränser. Den hjälper dig att bearbeta rädslor och eliminera dem. Liksom de flesta andra svarta stenar är den grundande/jordande. Den ger ett utökat skydd till din kropp samt fysisk energi. Svart turmalin kan hjälpa dig att förbli fokuserad.
Nyckelord: Beskydd och grundning
Dess affirmation: Allt jag skapar finns till på grund av mig.

Jag skulle kunna berätta mycket mer om dessa stenar men det är dessa egenskaper som gjorde att valet föll på dem.

G:et är en symbol för Den goda viljan (The Church of Good Will).

Sjuan är ett magiskt och heligt tal, så i smyckena finns sju st. svarta turmaliner inlagda för att symbolisera detta tal. Talet gynnar din andligautveckling, ger ett rikt inre liv, en mental styrka och har en stark själslig påverkan. Den hjälper dig finna visdom då du söker meningen med livet. Talet hjälper dig att söka din inre vishet och kunskap. Sjuan anses vara ett lyckonummer i de flesta kulturer.

Peacetecknet är symbol för att Inre frid ger yttre fred - Love, peace and understanding.

Smyckena laddas på nytt med välsignelse och energi och med respektive speciella egenskaper på distans då vi förrättar Healingandakt.

www.thechurchofgoodwill.se                                                       www.sunangelcreations.se

Man köper inte armbandet utan ger en gåva på minst 300kr. 

Peace märket är i 925 silver. G- berlocken är silverpläterad, nickelfri och i mycket god kvalité. Pärlorna 6mm i storlek. Armbandet är töjbart och finns i storlek 15cm och 17cm.